رئیس پارک علم و فناوری استان قم گفت: فروش داخلی شرکتهای فناور عضو پارک علم و فناوری استان در سال گذشته از مرز ۳ هزار میلیارد تومان عبور کرده است و ارزش صادرات محصولات آنها به بیش از ۲.۵ میلیون دلار میرسد.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: کشورهای ترکیه، ایران، پاکستان و اندونزی از بین ۵۱۹ دانشگاه حائز شرایط رتبهبندی سال ۲۰۲۳ گروه دی ۸ ، بیشترین تعداد دانشگاههای حاضر را داشته و از بین دانشگاههای ایران ۸۷ دانشگاه در این رتبهبندی حضور دارند. دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: عمل جراحی کولو اینترپوزیشن(جایگزینی روده بزرگ به جای مری معده) برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی این استان انجام شد.
مهندسان ایرانی با کنار زدن رقبای اروپایی و ساخت شاهکار مهندسی در سریلانکا، بار دیگر به نمایش قدرت اجرایی خود در سطح بینالمللی پرداختند که بستری برای همکاری میان ۲ کشور در حوزههای مختلف از جمله کشاورزی و گردشگری نیز شده است، همچنین تبادلات تجاری و ترانزیتی از طریق بازگشایی مسیرهای مالی، توسعه یافته و اسناد همکاری متعددی میان ۲ کشور برقرار شده است
طراحی پلتفرم مدیریت بهینه منابع آب زیرزمینی در دشتهای کشور، بومیسازی اینورتر خورشیدی توسط یک شرکت دانشبنیان، اعلام اختصاص۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع به هوش مصنوعی و انتشار فراخوان دهمین دوره جشنواره نانو و رسانه مهمترین رویدادهای حوزه علم و فناوری در هفته جاری بود.
سامانه جریان اقتصاد نوین (جان) از سامانههای کلیدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با معرفی و بازاریابی محصولات فناور به عنوان سکوی ملی رصد و پایش فعالیتهای فناوری و نوآوری کشور، جانی دوباه به شرکتهای دانشبنیان بخشید.
دولت سیزدهم با تغییر نگرش و تصویب آییننامهها جهت تسهیل و بهبود نظام ارزیابی و حمایت از ظرفیتهای علمی کشور، در حوزه آموزش عالی عملکرد موفقی داشت؛ تاسیس معاونت فناوری و نوآوری تا حضور رئیسجمهور شهید در جلسات شورای عالی عتف بعد از ۱۱ سال، مهمترین اقدامات این حوزه بود.