پایگاه خبری تحلیلی
با تشکر از همراهی شما سروران گرامی بدین وسیله ضمن معرفی اجمالی مجموعه خبری قم نما ، راه های ارتباطی با این مجموعه خبری به شرح ذیل اعلام و در منظر دید شما علاقه مندان و خوانندگان این سایت خبری قرار می گیرد.
پایگاه خبری قم نما (فجر۲۴ سابق ) از بهمن ماه ۱۳۹۴ فعالیت خود را در زمینه های اقتصادی واجتماعی با شماره مجوز فعالیت ۷۶۹۲۴ از وزارت فرهنگ وارشاداسلامی آغاز نموده است.
پایگاه خبری قم نما وابسته به هیچ حزب و جناح سیاسی نیست و منافع ملی و مصالح عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی والتزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی و قانون مطبوعات عنوان راه ترسیمی وسر فعالیت این مجموعه است.
پایگاه خبری قم نما
شماره مجوز ۷۶۹۲۴ از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
مرکز فعالیت : استان قم
زمینه فعالیت : اجتماعی – اقتصادی
مدیر مسئول وصاحب امتیاز : سید سجاد اسماعیلی نژاد
شماره تماس مدیر مسئول : ۰۹۱۲۷۵۹۶۲۴۹
ایمیل : sesmaeili۱۰۱۰۱@gmail.com
آدرس : قم – ۲۰ متری شهید بهشتی پاساژ دلتا پلاک ۲۳ –
کدپستی:۳۷۱۳۹۱۷۱۱۶
تلفکس : ۳۶۶۰۹۹۲۳(۰۲۵)
۳۲۹۴۳۷۴۶
تحریریه
سارا پشوتن فرد
فاطمه اسماعیلی
سید حسام الدین اسماعیلی نژاد
پایگاه خبری قم نما در راستای رسالت مطبوعاتی خود، آیین نامه اخلاق حرفه ای رفتاری خود را مطابق با میثاق نامه اخلاق حرفه ای مدیران مسئول سایت های خبری جهت اطلاع کاربران منتشر می کند.
آئین نامه اخلاق حرفه ای پایگاه خبری قم نما
اخلاق خبرنگاری بر مبنای صداقت، بی طرفی و توجه به منافع جمعی شکل می گیرد. راهکارهایی که می تواند برای کسب اخلاق خبرنگاری سودمند باشد و خبرنگاران پایگاه خبری قم نما ، ملزم به رعایت آن می باشند، عبارتند از:
۱ – خبرنگار فقط باید در خدمت مخاطب رسانه باشد; یعنی نباید به عنوان میل سیاسی یا تجاری و… عمل کند.
۲ – هر خبر یا گزارش باید کوششی در جهت کشف حقیقت باشد. خبرنگار نباید در پی اثبات نکته ای باشد که خود یا دیگری در مورد آن پیش فرضی را دیکته کرده است. پیش فرض قطعی در خبرنگاری جایی ندارد.
۳ – خبرنگار هرگز نباید از موقعیت خود برای تهدید یا دریافت امتیاز بهره گیرد و همچنین هیچ وسوسه ای نظیر پول، هدیه، امتیاز و … نباید خبرنگار را به انتشار مطلبی تشویق کند.
۴ – خبرنگار از قبول هرگونه فشار و تهدید برای انتشار مطالب و یا تغییر محتویات آنها، خودداری کرده و از خط مشی عمومی رسانه و اصول شرافت حرفه ای خویش تبعیت می کند.
۵ – برای دریافت اطلاعات نباید اشخاص را فریب داد. خبرنگار باید هویت خود را آشکار سازد تا مردم بدانند که اطلاعات آنها منتشر می شود.
۶ – خبرنگار باید حریم زندگی خصوصی افراد را محترم شمارد و فقط در مواردی به این حریم نزدیک شود که خود شخص بخواهد.
۷ – جوهر اصلی خبرنگاری، تایید صحت خبر است. تدابیری چون پرس و جو از شاهدان متعدد در مورد یک رویداد و جویا شدن دیدگاه های متفاوت، صحت خبر را تایید می کند.
۸ – خبرنگار باید خبر را متناسب با اهمیت آن جلوه دهد. باید از بزرگنمایی یا کوچک نمایی یک رویداد پرهیز کند.
۹ – خبرنگار باید به واقعيتهای عينی توجه کند و اخبار صحيح و دقيق و تفسيرهای منطقی و منصفانه را در اختيار خوانندگان می گذارد.
۱۰ – خبرنگار موظف است ضمن دفاع از آزادی خبر و تفسیر و انتقاد، اسرار حرفه ای خود را حفظ کند و از افشای اطلاعات و اخباری که به صورت محرمانه به دست می آورد به جز مواردی که با حکم دادگاه مشخص می شود، خودداری کند.
۱۱ – سرقت ادبی، مخدوش ساختن متنها و سندها و حذف اطلاعات اساسی رويدادها در خبرنگاری مطرود است.
۱۲ – خبرنگار اخباری را منتشر می کند که منبع آنها مشخص باشد.
۱۳ – خبرنگار باید با احترام به استقلال و حاکميت ملي، نظم و امنيت عمومي و مصالح همگاني از اصول شرافت حرفهاي خويشتن تبعيت کند.
۱۴ – خبرنگار برای پاسداشت ارزش های الهی و انسانی از جمله عدالت طلبی، آزادیخواهی، صلح و امنیت بشر، استقلال و پیشرفت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ملتها و فرهنگ ها، احترام خاص قائل است.
۱۵ – خبرنگار باید به اصول ديني و معتقدات مذهبي، آداب و سنن قومي و ملي، اخلاق حسنه و عفت عمومي احترام گذارد و از گرايش به تبعيض خصومت آميز در اين زمينهها و همچنين تشويق و تحريک به جنگ تجاوزکارانه نسبت به کشورهاي ديگر خودداری کند.
۱۶ – رسانه ها باید استقلال خود را از کسانی که اخبار یا مطالبی مربوط به آنها منتشر می کند، حفظ نمایند. این به معنای نداشتن موضع نسبت به افراد یا جریان های مختلف نیست، بلکه به معنای منصفانه و عادلانه برخورد کردن با گروه ها، جریان ها و افکار مخالف و موافق است. در واقع، می توان خبرنگار عقیدتی هم بود، یعنی از موضعی خاص به مسائل نگاه کرد و در عین حال، دیدگاه های مخالفان را هم منعکس و مطرح کرد. خبرنگار همواره باید برای واقعیت ها اولویت قائل شود.