پایگاه خبری تحلیلی
به گزارش پایگاه خبری قم نما، محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه در گفتوگویی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدامهای صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکلهای طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ٢٥ درصد نسبت به سال ١٤٠٢ به ١٢ میلیون و ٢٨٥ هزار و ٧٦٥ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ٢٥ هزار تُن فراتر رفت. وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایهگذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت میکنیم.
ایرنا قم/
اخبار مرتبط