امروز: 1403/9/1 November, 12:43:57 | بعد از ظهر

قـم نـما

پایگاه خبری تحلیلی

به گزارش قم نما

جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم افزایش یافته‌است

جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم افزایش یافته‌است

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی استان در ماه‌های شهریور و مهر مطابق ظرفیت و برنامه تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ٢٠ درصد افزایش جوجه ریزی انجام شده‌است.

هادی مومنی نسب روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا پیرامون وضعیت تولید گوشت مرغ در قم بیان کرد: خوشبختانه درحال حاضر از نظر بارگذاری در سامانه بازارگاه، حمل و قیمت مشکلی در تامین نهاده وجود ندارد. همچنین میانگین قیمت مرغ زنده در کشور بیش از ٦٥٠ هزار ریال و در استان قم ٦٠٠ هزار ریال است.

وی افزود: هم اینک ٢١٢ واحد مرغداری گوشتی واجد پروانه بهره‌برداری به ظرفیت اسمی ٤٣٥ هزار و ٧٠٥٠ قطعه به عنوان واحدهای فعال در سامانه ثبت شده‌است که از این تعداد بهره‌برداران بیش از ١٩٠ واحد اقدام به جوجه ریزی می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین به منظور تامین نیاز استان به مرغ گرم، این محصول از استان‌های شمالی و مجاور وارد می‌شود، ذخیره سازی مرغ منجمد نیز مطابق نیاز صورت گرفته‌ و توزیع مرغ منجمد بدون محدودیت در جریان است.

 

اخبار مرتبط

نظرات ارسالی
تایید شده : 0 در انتظار تایید : 0