نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اکبر ابدالی بیان کرد: با فعالسازی معادن فلزی در قم میتوانیم از ظرفیت کارشناسی نظام مهندسی معدن استان که دارای ۴۵۰ عضو است به خوبی استفاده و ثروت قابل توجهی را از فعالیت در این بخش برای استان ایجاد کنیم.
وی افزود: ما یکسری محدودههای معدنی در استان داریم که حاصل مطالعات سازمان زمینشناسی کشور و سازمان ایمیدرو است که این دو سازمان در استان کار اکتشافی انجام دادند و تعدادی محدوده فلزی در زمینه فلزاتی مانند مس، نقره، طلا و آهن اکتشاف کردند.
وی ادامه داد: این سازمانها باید کار اکتشافی خود را با انجام اقدامهایی همچون حفاری در محل مورد نظر کامل کنند تا اگر حجم ذخیره معدنی که در محل وجود دارد توجیه اقتصادی داشت، آن محدوده به عنوان معدن معرفی شود.
ابدالی گفت: درخواست استان از سازمان زمین شناسی کشور و سازمان ایمیدرو این است که کار تکمیلی اکتشاف این محدودهها در قم را با سرعت بیشتری دنبال کنند.
وی تاکید کرد: تلاش و جهتگیری سازمان صمت قم در زمینه معدن، اکتشاف معادن فلزی در استان است چرا که ارزش افزوده بیشتری دارد و ما از این طریق میتوانیم از توان متخصصان بخش معدن استان به شکل مطلوبتری استفاده کنیم.
وی ادامه داد: عمده مشکلی که ما برای اکتشاف این محدودههای فلزی داریم، یکی بحث استعلام از منابع طبیعی قم است چرا که اکثر ذخایر معدنی و فلزی استان در مناطقی است که پوشش گیاهی دارد و ما اینجا نیازمند همراهی هستیم و موضوع دیگر بحث معارضین محلی است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: برخی از ساکنان در مناطق مختلف استان ممکن است تصور کنند معدنی که در اطراف محل زندگی آنان وجود دارد متعلق به ساکنان آن محل است در حالی که معدن جزو انفال و ثروت عمومی بوده و متعلق به حاکمیت و دولت است، از دستگاههای حاکمیتی انتظار در این زمینه نیز همراهی لازم را با ما داشته باشند./
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ