دامداران قمی ظرفیت تولید سالانه ۱۵۸ هزار تُن شیر را دارند

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت تولید شیر در دامداری‌های استان سالانه بیش از ۱۵۸ تُن است که با فرآوری آن، انواع محصولات لبنی مورد نیاز مردم تامین می‌شود.

محرم رازقی منش بیان کرد: این میزان شیر بیشتر توسط دامداری‌های صنعتی فعال در قم تولید می‌شود و بخش دیگری از آن نیز مربوط به دامداری‌های سنتی و دام سبک موجود در استان است.

وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه بخش کشاورزی قم در تولید انواع محصولات دامی مورد نیاز مردم افزود: میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان نیز شامل هشت هزار و ۱۰۰ تُن دام سبک و ۲۱ هزار و ۳۰۰ تُن دام سنگین است.

وی ادامه داد: حجم بالایی از محصولات دامی تولید شده در قم پس از رفع نیاز استان به سایر مناطق کشور ارسال می‌شود و این موضوع به خوبی قابلیت‌های بخش دامپروری قم را برای تامین امنیت غذایی مردم را نشان می‌دهد.

رازقی منش گفت: دامداران قمی دارای سابقه طولانی در پرورش انواع دام سبک و سنگین هستند و با استفاد از مهارت بالایی که دارند می‌کوشند همواره محصولی سالم و با کیفیت را به بازار مصرف عرضه کنند. /