نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
استاندار قم از امضا شدن تفاهمنامه مشترک بین استانداری قم و شرکت چینی برای احداث نیروگاه برق خورشیدی خبر داد. سید مهدی صادقی در جلسه ستاد سرمایهگذاری استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه فرایند سرمایهگذاری در قم حتماً باید به هر شکلی کوتاه شود اظهار داشت: شرایط کنونی کشور بهگونهای است […]
سید مهدی صادقی در جلسه ستاد سرمایهگذاری استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه فرایند سرمایهگذاری در قم حتماً باید به هر شکلی کوتاه شود اظهار داشت: شرایط کنونی کشور بهگونهای است که تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی سرمایهگذاری خارجی و داخلی است.
وی تنها راه نجات کشور را سرمایهگذاری دانست و افزود: باید تمام دستگاهها برای تسریع در کارها و فرایند سرمایهگذاری به شکل موازی عمل کنند چرا که سرمایهگذار باید یک مدتزمان کوتاهی برای پشت سر گذاشتن مراحل سرمایهگذاری طی کند.
استاندار قم ملاک و معیار مدیران برای سرمایهگذاری را اهمیت و نحوه انجام آن دانست و گفت: برای ادامه حیات اقتصادی و پرافتخار جمهوری اسلامی ایران سرمایهگذاری یکی از پراهمیتترین راهکارهای برونرفت از این وضعیت است.
وی افزود: شرایط کنونی کشور و استان قم باز کردن راههای سرمایهگذاری در ایران است چرا که وظیفه ملی و انقلابی مسئولان جذب سرمایهگذاران خارجی در ایران است و به هر میزان انگیزه خود را برای تمامکارها افزایش دهیم در خدمت به مردم و کشور بازده بیشتری خواهیم داشت.
استاندار قم با بیان اینکه بیانگیزگی مسئولان میتواند بر مردم نیز تأثیرگذار باشد تصریح کرد: در این شرایطی که همه جهان درصدد دشمنی با ایران هستند، ما با تواناییهایی که داریم میتوانیم در حفظ و افزایش اشتغال فعالیتهای بهسزایی انجام دهیم.
وی با تأکید بر لزوم ورود و سرمایهگذاری کشورهای خارجی در ایران خاطرنشان کرد: شرکتهای چینی در ایران دارای جایگاه ویژهای هستند که این نشان از سابقه خوب چین در زمینهٔ سرمایهگذاریهای گوناگون در ایران است.
استاندار قم ابراز کرد: ایران برای همکاریهای مشترک بین ایران و شرکتهای چینی آمادگی لازم را دارد و حمایتهای لازم را برای پیشبرد اهداف مشترک انجام دارد.
وی با اشاره به امضا شدن تفاهمنامه مشترک بین استانداری قم و شرکت چینی تصریح کرد: زمینهای لازم برای ۲۰ تولید مگاوات برق شناسایی و آمادهشده که بهطور قطعی با توجه به سابقه این شرکت مصمم بر انجام حمایتهای لازم در این سرمایهگذاری هستیم و امضای این تفاهمنامه به معنای شروع فعالیتهای مشترک و اقتصادی از حال تا آینده است.
۱۳۵۸ مگاوات برق با استفاده از انرژی خورشیدی در قم به بهرهبرداری میرسد
مهدی آهنینپنجه در این جلسه با بیان اینکه مجوز احداث ۱۱ مگاوات انرژی خورشیدی صادر شده و در حال احداث است اظهار داشت: در حال حاضر پروانه بهرهبرداری از ۲۰۳ مگاوات انرژی خورشیدی صادر شده است.
وی از احداث نیروگاه برای ۴۹۳ مگاوات انرژی خبر داد و افزود: ۵۸۱ مگاوات برق انرژی تجدیدپذیر در کشور به بهرهبرداری رسیده است که ۲۰۳ مگاوات آن خورشیدی و مابقی آن برقآبی کوچک و بازیافت است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان قم با اشاره به اولویت انرژی خورشیدی در مقابل انرژیهای فسیلی و تجدیدناپذیر تصریح کرد: امسال متأسفانه طعم خاموشی را به دلیل کم شدن باران و نذورات آسمانی و خارج شدن نیروگاههای برقآبی از چرخه تولید برق را چشیدیم و اهمیت انرژیهای خورشیدی را متوجه شدیم.
وی از وجود ۲۳ متقاضی برای سرمایهگذاری در نیروگاههای خورشیدی در استان قم خبر داد و گفت: ۱۳۵۸ مگاوات برق در با استفاده از نیروگاههای خورشیدی در قم بهرهبرداری میشوند و ۳۰۳ مگاوات انرژی با استفاده از مابقی انرژیها است.
آهنینپنجه با بیان اینکه ۱۳۹کشور جهان استفاده از انرژیها تجدید پذیر بهویژه خورشیدی را جایگزین انرژیها فسیلی کردهاند اظهار داشت: تأمین برق کشور به سمت استفاده از انرژیهای تجدید پذیر است که استان قم با توجه به موقعیت جغرافیایی در عرصه تولید انرژی خورشید میتواند بسیار گسترده عمل کند.
وی با بیان اینکه ۵ هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی تجدید پذیر تأمین میشود افزود: اکنون تنها ۱۰ درصد از انرژی تجدید پذیر تأمین که نیروگاه ۲٫۷ مگاواتی برقآبی در مدار قم قرار دارد و ۲۸ مگاوات در نیروگاه BDCH نیز فعالیت میکند.
تسنیم
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ