پذیرش ۱۴۷ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته/فوت۲نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۴۷ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم گفت: ۸۹ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بستری شده‌اند.

محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۱۴۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۸۹ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۵۹ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شده‌اند، افزود: در حال حاضر ۳۶۹ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۶۲ نفر از آن‌ها وخیم است.

وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار بر اثر کرونا در قم فوت شده‌اند.

قدیر تعداد تست‌های گرفته شده کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را ۸۰۴ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۱۸۹ تست در استان مثبت بوده و ۶۹ هزار و۷۵۲ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.
انتهای پیام/