سخنگوي ستاد ملي مقابله با كرونا از اقدامات استاندار قم در مقابله با شیوع کرونا قدردانی کرد

به نقل از روابط عمومي استانداري قم، سخنگوي ستاد ملي مقابله با كرونا از اقدامات استاندار قم در راستاي مقابله با شيوع اين بيماري قدرداني كرد.

دكتر بهرام سرمست استاندار قم در جلسه ستاد پيشگيري هماهنگي و فرماندهي عمليات پاسخ به بحران استان قم كه با حضور دكتر رئيسي، معاون وزير بهداشت در سالن كرامت استانداري برگزار شد، طي سخناني اظهار كرد: ۹۶۶ مصوبه تاکنون در ۹۰ جلسه ستاد مدیریت بحران قم در خصوص کرونا تصویب شده که حدود ۹۰ درصد از آنها عملیاتی شده است.

استاندار قم با بيان اينكه در شورای اطلاع رسانی استانداری قم نیز تاکنون ۴۷ جلسه برگزار و ۲۳۹ مصوبه طی آن تصویب شده است خاطرنشان کرد: اساس و پایه تمام مصوبات استانی در مقابله کرونا بر مبنای نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی به تصویب رسیده و نظر تخصصی حوزه بهداشت و سلامت پیشران تصمیمات استانی بوده است.
وي گفت: در مسیر مبارزه با کرونا از ظرفیت مراجع عظام تقلید، نیروهای مسلح، طلاب، خیرین سلامت ، گروه های مردمی و جهادی برای رسیدگی به اقشار آسیب دیده و تامین تجیهزات درمانی قم استفاده مطلوبی شده است.

استاندار قم اضافه کرد: قم بدلیل کشف اولین نمونه مثبت بیماری کرونا بیشترین دوره مبارزه با کرونا را در کشور سپری کرده است و از همان ساعت های ابتدایی کشف ویروس کووید۱۹ جلسه ستاد مدیریت بحران تشکیل و به اقتضای آن تصمیماتی گرفته شد که بعدها به نقطه اتکا وزارت بهداشت در تصمیم سازی های کرونایی تبدیل شد.
سرمست یادآور شد: شدت درگیری کرونا در قم در طول حدود ۱۶ ماه گذشته بشدت شدید بوده و این مساله آسیب های بسیاری به بخش خدمات، گردشگری و اشتغال خرد و کلان وارد کرده است.

وی اظهار داشت: ۶۰ درصد اقتصاد قم بر مبنای بخش گردشگری و خدمات استوار است و کرونا از ابتدای زمان شیوع تاکنون خسارت های جبران ناپذیری به این استان وارد کرده است هرچند بازاریان و کسبه در طول این مدت همدلی و همکاری مثال زدنی با ستاد مدیریت بحران داشته اند.

استاندار قم گفت: با وجود درگیری شدید این استان با بیماری کرونا اما قم با ۴ ماه ثبات، بیشترین زمان ماندگاری در وضعیت آبی را در زمستان سال گذشته به نام خود ثبت کرده است.

مقام عالي دولت در استان قم ادامه داد: وجود مراکز گردشگری مذهبی و اماکن مقدسه سبب شده تا سالانه میلیون ها زائر ومسافر به این استان سفر کنند و هر سال ۱۹ مناسبت شاخص ملی و مذهبی در این استان برگزار می شود که نمونه آن در سایر شهرها بسیار کمرنگ تر است.

سرمست اظهار داشت: در طول دوران درگیری با کرونا اجازه ندیم دوگانگی های کاذب و مخرب بین معیشت و سلامت، سلامت و دیانت و سلامت و امنیت در این استان جایی برای خودنمایی داشته باشد.

استاندار قم در بخش ديگري از سخنان خود عنوان کرد: با تکمیل و راه اندازی بیمارستان امیرالمومنین(ع) و بهره برداری قریب الوقوع از بیمارستان مادر در پردیسان در مجموع ۴۵۰ تخت به ظرفیت درمانی استان اضافه می شود.
وی ابراز داشت: تجهیز خانه های بهداشت روستایی، صدور مجوز برای استخدام ۲۵۰ نیروی جدید در دانشگاه علوم پزشکی، تامین تجیهزات مراکز بهداشتی مستقل در دو شهرستان جدید کهک و جعفراباد و امکان تجدید نظر در فعالیت های مربوط به بخش گردشگری و تالارهای پذیرایی مهمترین درخواست های استان قم از وزارت بهداشت است

در پایان استاندار قم از انسجام مدیریتی و همدلی بی نظیر میان بزرگان و اعضای شورای تامین و ستاد استانی مبارزه با کرونا و حمایت های ستاد ملی و همین طور از عموم شهروندان کسبه و اصناف و خیرین و گروه های مردمی در جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی و کمک به مدیریت بحران کرونا قدردانی نمود.
انتهای پیام/