تاکنون ۴۰ هزار واکسن در قم توزیع شده است

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اعلام این که تا به امروز هیچ عارضه‌ای جدی در مورد واکسن کرونا نداشته‌ایم، گفت: تاکنون ۴۰ هزار واکسن در قم توزیع شده است.

سیامک محبی در این زمینه افزود: در هفته جاری محموله واکسن در سطح کشور توزیع نمی‌شود به همین علت برای روزهای آینده هفته جاری هشت هزار واکسن در اختیار داریم.

مرکز خودرویی واکسیناسیون کرونا در قم راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه گفت: در ابتدا سالروز  آزادسازی خرمشهر را گرامی داشته و یاد و خاطره شهدای والامقام به ویژه شهید جهان آرا را گرامی می داریم.

محمدرضا قدیر افزود: در حال حاضر مقوله واکسیناسیون کرونا، دستور اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و تمام همت ما در جهت اجرای موفق و هدفمند آن است.

وی ادامه داد: امروز پنجمین مرکز تجمیعی تزریق واکسن در محل مصلای قم به بهره برداری رسید و همچنین دو خودروی حمل واکسن نیز خریداری و به زودی تحویل خواهد شد.

به گفته وی، جانمایی واکسیناسیون خودرویی نیز انجام شده و تا چند روز آینده  مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/