از ظرفیت حوزه های علمیه قم برای توسعه ی استاندارد حلال استفاده شود

به نقل از روابط عمومی استانداری استان قم، استاندار قم با اشاره به ظرفیت ویژه قم در زمینه غذای حلال خواستار استفاده از پتانسیل حوزه های علمیه قم برای توسعه ی استاندارد حلال شد.

دکتر بهرام سرمست استاندار قم در دیدار حجت الاسلام مبلغی رئیس دبیرخانه شورای فقهی حلال استاندارد طی سخنانی با اشاره به ظرفیت ویژه قم در زمینه غذای حلال، اجرای پایلوت این طرح در قم را با توجه به ویژگی محوری این استان اقدامی سنجیده دانست.
سرمست با اشاره به درهم تنیدگی حوزه های علمیه و سازمان استاندارد در رابطه با مسائل فقهی مرتبط با حلال استاندارد افزود: استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه برای توسعه ی این استاندارد از اهمیت ویژه برخوردار است.
استاندار قم گفت: در دنیای امروز استاندارد حلال، علاوه بر وجهه ی دینی، به عنوان یک برند دارای مزیت های اقتصادی است و بایستی به آن توجه ویژه شود.
انتهای پیام/