نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما دانشگاه آزاد را به مرکز حل مسئله تبدیل کردیم و با کمک سامانه پژوهشیار توانستیم ۲۳ مسئله مهم کشور را که به آن ها نظام موضوع گفته می شود مورد پژوهش قرار دهیم.
محمدمهدی طهرانچی در جلسه امضای تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی با حوزه های علمیه که ظهر امروز در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه برگزار شد گفت: در این یک سال و چند ماهی که پس از شیوع کرونا گذشته است شاهد تحولات بزرگی در میزان استفاده از فضای مجازی و افزایش آسیب های اجتماعی ناشی از آن بوده ایم.
وی افزود: ما متأسفانه در طول یکسال گذشته در پایان هر روز گزارش داریم که چه تعداد نفر از نظر جسمی از بین رفته یا آسیب دیده اند اما از نظر روحی و رفتاری گزارش نداریم که چه تعداد جوان و نوجوان ما مورد آسیب واقع شده اند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز پزشکان که مسئول سلامت جامعه هستند می توانند در طول یکسال واکسن مقابله با یک بیماری را تولید کنند؛ اما آیا می توان در طول یکسال آسیب های دوری جوانان از محافل علمی و تربیتی را جبران کرد؟
وی گفت: ما توانسته ایم در فضای مجازی در هفته بیش از ۷۰۰ هزار کلاس آنلاین با بیش از ۶ میلیون نمره و به صورت یکپارچه برگزار کنیم.
طهرانچی تصریح کرد: دانشگاه آزاد در سال ۹۹ توانسته است با توجه به رشد و تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان و همچنین اجرای طرح های اشتغال زایی برای آن ها میزان جذب دانشجو و اقبال مردمی را افزایش دهد.
وی افزود: ما دانشگاه آزاد را به مرکز حل مسئله تبدیل کردیم و با کمک سامانه پژوهشیار توانستیم ۲۳ مسئله مهم کشور را که به آن ها نظام موضوع گفته می شود مورد پژوهش قرار دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: تولید علم نافع و تربیت نیروی انسانی کارآمد می تواند موتور این دانشگاه را به خوبی به حرکت وادارد و این مهم به کمک حوزه های علمیه قابل اجراست.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ