نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به نقل از فارس، معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم از اختصاص ۶۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به شهرداری قم برای قطار شهری و خرید اتوبوس خبر داد.
سیدمرتضی حسام نژاد با اشاره به اختصاص اوراق مشارکت به شهرداری قم اظهار داشت: در سال ۹۹ برنامهریزی اوراق مشارکت در دو بخش قطار شهری و ناوگان اتوبوسرانی بود که مجوز انتشار ۴۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای قطار شهری و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز به اتوبوسرانی برای خرید اتوبوسهای جدید برای بهبود در عبور و مرور شهری اختصاص یافت.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم خاطرنشان کرد: با اقدامات صورت گرفته در اواخر سال گذشته مبلغی از هرکدام از این اوراق مشارکت به فروش رسید و مابقی نیز تا شهریورماه سال ۱۴۰۰ به فروش میرسد.
حسام نژاد ابراز کرد: سال گذشته نیز مجوز فروش ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به قطار شهری قم اختصاص یافت و تمام این مبلغ نیز به فروش رسید که امیدواریم با اوراق مشارکت امسال شاهد تأثیر بسزایی در رشد و پیشرفت این طرح باشیم.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ