نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تعداد بیماران مبتلا به کرونا بستری در مراکز درمانی قم را ۱۴۰ نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۲۹ بیمار بدحال در مراکز درمانی تحت مراقبتهای ویژه هستند.
دکتر محمدرضا قدیر امروز در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت مبتلایان به کووید۱۹ در قم اظهار کرد: در ۲۴ ساعت منتهی به ۷ دی ماه ۱۸ بیمار با علائم کرونا پذیرش شدند که از این تعدا ۱۶ نفر در مراکز درمانی بستری شدند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی قم بستری هستند، یادآور شد: همچنین ۲۷ نفر از بیماران بستری شده از مراکز درمانی مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تعداد بیماران فوت شده در قم بر اثر بیماری کرونا را سه نفر اعلام و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۹ بیمار بدحال در مراکز درمانی تحت مراقبتهای ویژه هستند.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ