برگزاری مراسم ختم در بهشت معصومه(س) ممنوع است

قم نما / مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم از ممنوعیت برگزاری مراسم ختم در سالن سوگواری آرامستان بهشت معصومه(س) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری قم ، سید سیف الدین موسوی نیارکی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان قم، اظهار داشت: بر اساس دستور العملهای ملی برگزاری هر گونه اجتماع در شهرهایی با وضعیت قرمز از نظر شیوع بیماری، ممنوع اعلام شده است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم افزود: بر این اساس سازمان نیاز اجازه برگزاری مراسم ختم در سالن سوگواری آرامستان بهشت معصومه(س) را صادر نمی‌کند.

موسوی نیارکی ادامه داد: توصیه ما به عزاداران محترم هم این است که مراسم‌های تشییع در آرامستان بهشت معصومه(س) با حداقل تعداد افراد برگزار شود تا وضعیت شیوع ویروس کرونا در قم به علت این تجمع‌ها تشدید نشود.

وی با اشاره به اجرای کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برای دفن اموات کرونایی در بهشت معصومه(س)، گفت: افرادی که بر اثر کرونا یا بیماری شبه کرونا فوت می‌کنند تنها در بهشت معصومه(س) دفن خواهند شد.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم به مسئولیت مدیریت شهری در مقابله با شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: در راستای این مسئولیت اجتماعی از هر رفتار خطرسازی که موجب افزایش شیوع بیماری شود، جلوگیری می‌کنیم.